esmaspäev, 6. august 2012

Kadunud: MAIRO


10 000 eurot info eest, mis viib MAIRO kadumisega seotud isiku tabamiseni ja MAIRO leidmiseni. MAIRO jääb pühapäeval, 02. detsembril 2007, seni kindlaks tegemata asjaoludel kadunuks Kernu vallas, Kibuna küla kõrval asuvas rehabilitatsioonikeskuses "LOOTUSE KÜLA".

TUNDEMÄRGID:
Vanus: 22 aastat
Pikkus: 184 cm
Kehaehitus: kõhna
Juuksed: lühikesed tumedad juuksed
Silmad: sinakashallid
Nägu ovaalne, tõmmu nahk.

Riietus: Kadumise ajal seljas tumesinised tööriided või hall jope ning tumesinised dressipüksid ja helesinine dressipluus.

Info, mis juhatab kätte tunnistaja ja aitab välja selgitada MAIRO kadumise asjaolusid, on oodatud järgmistel SA Kadunud telefonil:
Tel. +372 6616776

SOOVI KORRAL GARANTEERITAKSE INFOANDJALE ANONÜÜMSUS.

Raha maksame välja infoandjale peale tõese info realiseerimist Sihtasutus Kadunud SEB Panga arveldusarvelt 10220095092013, erandkokkuleppel sularahas.

MAIRO liitub 2007 aasta oktoobris MTÜ Lootuse Küla 10 kuulise rehabilitatsiooniprogrammiga, mis peaks aitama läbi usu ja tasuta töö tegemise narko- ja alkoholisõltlastest põhiliselt kohtulikult karistatuid ja ennetähtaegselt vabanenuid isikuid taas õigele teele. MAIRO ei ole ennetähtaegselt vabanenud ega kohtulikult karistatud. Pühapäevaks, 02. detsembriks kutsub ta endale külla ema ja vennad ning kaob siis laagri personali sõnul 15 minutit enne nende saabumist jäljetult.

MTÜ Lootuse Küla riigilt rahalise toetuse taotlusest võib lugeda, et 85 % programmis osalenutest saab oma probleemidest jagu.
www.just.ee/orb.aw/class=file/action=preview/id=29918/MT%DC+Lootuse+K%FCla.pdf
Paraku on meil õnnestunud leida ainult kaks neist tublidest inimestest, kes kinnistuomanikule tasuta kinnisvara ehitamise ja usust laulmise läbi on taasühiskonnastunud. Nemad on tõesti oma probleemidest jagu saanud, kuid nende mõlema sõnul ei ole püsimajäänute protsent mitte 85 vaid 21. Justiitsministeeriumile esitatud MTÜ Lootuse Küla tegevusaruandes september -detsember 2007 on kirjas: "Sihtrühmas oli perioodi algul 4 ja lõpul 4 rehabiliteeritavat. Üks sihtrühma kuulunud mees, kes tuli rehabiliteerimiskeskusesse 28, novembril, ei soovinud õppida ja muutuda ning lahkus 02. jaanuaril 2008." Sihtrühmas on jäänud millegipärast märkimata MAIRO nimi.

MAIRO on teadmata kadunud tänaseni, kadudes jäljetult veerand tundi enne ema saabumist, kellel ta palus tuua endale talveks soojemaid tööriideid. Sellist laagri personali poolt pehmelt öeldes jama jäi tookord ka keegi uskuma.

MAIRO 'ga samal ajal laagris viibinud isikutest peale kahe ei ole mingisugust hilisemat infot.
Palume kõigil, kes omavad informatsiooni inimestest, kes viibisid koos MAIRO 'ga samal ajal Lootuse Külas, meile nendest teada anda või neil inimestel ise meiega ühendust võtta. Soovi korral garanteeritakse anonüümsus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar