esmaspäev, 6. august 2012

Otsingud

Sihtasutus Kadunud osutab teadmata kadunud inimese otsingutel tema lähedastele nende soovil professionaalset tugiteenust, mis jaguneb järgmiselt – 

A. Koondnimetus KADUNUD72 - otsingute alustamine operatiivselt esimestel tundide
l inimese kadumise järgselt kuni esimesed 72 tundi ja

KADUNUD72 - operatiivsed otsingud
KADUNUD72 on koondnimetus SA Kadunud spetsialistide poolt operatiivselt esimestel tundidel inimese kadumise järgselt osutatavale tugiteenusele, eesmärgiga abistada kadunud inimese lähedasi esmastel otsingutel.
http://kadunud.ee/?s=970



B. Koondnimetus LAHENDAMATA - lahendamata teadmata kadunud inimeste juhtumite uurimine.
 
LAHENDAMATA teadmata kadunud inimeste juhtumid
LAHENDAMATA on koondnimetus SA Kadunud spetsialistide poolt osutatavale tugiteenusele, eesmärgiga abistada teadmata kadunud inimese lähedastel välja selgitada kuriteo ohvriks langenud teadmata kadunud inimese kadumise asjaolud koos inimese kadumisega seotud isiku või isikute grupi kindlakstegemisega ja teadmata kadunud inimese leidmisega.

http://kadunud.ee/?s=1486

Tugiteenused on täpselt kirjeldatud vastavates rubriikides, teenuse osutajateks on otsingutegevusega seonduvate erinevate elualade spetsialistid, kes omavad oma erialal pikaajalist praktilist kogemust. Mõlemaid otsinguid finantseeritakse KADUNUD72 toetajaliikmetelt laekuvatest igakuistest maksetest.

SA Kadunud tegutseb selle nimel, et välja selgitada kuriteo ohvriks langenud teadmata kadunud inimese kadumise asjaolud koos inimese kadumisega seotud isiku või isikute grupi kindlakstegemise ja teadmata kadunud inimese leidmisega.

Esimeses järjekorras keskendume sellistele laste ja täiskasvanute kadumisjuhtumitele, mis võivad olla seotud inimkaubandusega, elundikaubandusega, pedofiiliaga, vägistamiste jm. seksuaalkuritegudega, vabaduse võtmisega, surnukeha salajase matmise või hävitamisega.

http://kadunud.ee/?s=968



 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar